|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  
Prijava
KONTAKTNE INFORMACIJE

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Grm Novo mesto - 
center biotehnike in turizma  
Sevno 13
8000 Novo mesto
Tel: 07 39 34 734
Fax: 07 39 34 710
e-mail: referat-grm@guest.arnes.si

URADNE URE REFERATA:
vsak delovnik od 9:00 do 10:30,
petek tudi od 14:00 do 16:00.
VIZITKA

Nahajate se tukaj

  Mednarodna znanstvena konferenca: Trajnostna pridelava hrane in njena logistika

                                                                                                        
  Mednarodna znanstvena konferenca (Slovenija):
  Trajnostna pridelava hrane in njena logistika
   
  30. avgust 2017
  Lokacija: Gornja Radgona, Slovenija
   
   
  Spoštovane kolegice in kolegi.
   
  Želeli bi vas povabiti k udeležbi z vašim prispevkom (znanstvenim člankom) na mednarodno znanstveno konferenco »Trajnostna pridelava hrane in njena logistika«, ki bo potekala 30. avgusta 2017 v Gornji Radgoni v Sloveniji v organizaciji Izobraževalne ustanove GRM Novo mesto (Center biotehnike in turizma), Razvojno-raziskovalnega inštituta GRM in Visoke šole za upravljanje podeželja.
   
  Poleg mednarodnega znanstvenega dela konference je ta konferenca odlična priložnost za obisk 55. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA (http://www.pomurski-sejem.si/index.php/sl/agra/o-sejmu ), ki poteka v času konference v Gornji Radgoni, na tej lokaciji bo potekala tudi konferenca. Vsi udeleženci konference bodo imeli tudi brezplačen vstop na sejem, saj bo konferenca potekala v prostorih sejma.
   
  Trajnostna preskrba s hrano in njena logistika vključuje okoljske, socialne in ekonomske vidike trajnostnega razvoja, ki so še zdaj in v bližnji prihodnosti ključnega pomena. To so osrednje teme mednarodne znanstvene konference.
   
  Vašo udeležbo na konferenco prosimo osebno prijavite na e-naslov: grm.institut@gmail.com, kamor pošljite svoje ime in priimek ter naziv inštitucije/podjetja, od koder prihajate.
   
  Ob konferenci bo izšel tudi Zbornik mednarodne znanstvene konference z ISBN in UDK številko. Jezik konference je slovenski, angleški in ruski. Zato vas vabimo, da pripravite in pošljete tudi prispevek, ki naj bo izvirno znanstvene narave, naj naj ima najmanj 2.500 in ne več kot 5.000 besed vključno z povzetkom, 5 ključnimi besedami in tekstom. Za pisavo uporabite Times New Roman 11 in Harvardski način citiranja in navajanja virov. Prispevek pošljite na e-pošto: grm.institut@gmail.com. Prispevki bodo recenzirani s strani mednarodnega recenzijskega odbora.
   
  Kotizacija za 1 prispevek enega udeleženca za plačilo do 15.8.2017 znaša 70 EUR, za plačilo do 30.8.2017 pa 90 EUR (IBAN SI56 0110 0603 0703 530 (Banka Slovenije Ljubljana)). Omenjeni datumi so tudi rok za pošiljanje prispevkov na e-pošto: grm.institut@gmail.com
   
  Možnosti objave vašega prispevka v zborniku, ki bo izšel po konferenci, so velike, zato vas srčno vabimo k udeležbi na konferenci. Ob dobri organizaciji in mednarodni znanstveni ter poslovni udeležbi, ki jo garantiramo, je lokacija Gornja Radgona za Vas lahko odlična priložnost za spoznavanje lepot in gostoljubja Severovzhodnega dela Slovenije, ki se nahaja med blizu meja Avstrije in Madžarske, saj se tu redko organizirajo mednarodne znanstvene konference.
   
  Več informaciji: e-pošta: grm.institut@gmail.com
   
   
  GRM NOVO MESTO - center biotehnike in turizma
  Tone Hrovat, Direktor
   
  Državna agrarna univerza Krasnoyarsk
  Predsednik Sibirskega logističnega združenja (Siberian Logistics association - Vicepresident)
  Prof. dr. Valery Lukinykh
   
  Povezava do Zbornika konference: Logistika v verigi prehrane in okolja 2016
  https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=dW5tLnNpfHZzZ3JtdW5tfGd4OjhmNjdmMTg3ZjUyNWQ4OA