|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  
MUNERA 3


 

Prijava
KONTAKTNE INFORMACIJE

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Grm Novo mesto - 
center biotehnike in turizma  
Sevno 13
8000 Novo mesto
Tel: 07 39 34 734
Fax: 07 39 34 710
e-mail: referat-grm@guest.arnes.si

URADNE URE REFERATA:
vsak delovnik od 9:00 do 10:30,
petek tudi od 14:00 do 16:00.
VIZITKA

Nahajate se tukaj

    OBLIKOVNA IN TEHNIČNA NAVODILA ZA IZDELAVO DIPLOMSKE NALOGE

    oblikovno tehnična navodila 2014.pdf

    Tehnični pregled diplomske naloge je pregled, ali je naloga napisana po Oblikovno tehničnih navodilih. Navodila dobite na  spletni strani naše višje šole. Tehnični pregled diplomske naloge se opravi po tem, ko se vsebina naloge več ne bo spreminjala, ko jo je potrdil mentor in že pregledal lektor za slovenski jezik ter sta napisana povzetka v slovenskem in tujem jeziku.
    Tehnični pregled diplomske naloge izvaja strokovni delavec Simon Janša. Za pregled se morate predhodno naročiti na tel. št.: 051 661 744, vsak delovni dan od 8.00 do 16.00 ure.  
    Na tehnični pregled morate prinesti obrazce: DIP-2 (potrdilo mentorja, da se vsebina ne bo več spreminjala), DIP-3 (potrdilo lektorja za slovenski jezik), DIP-3a (potrdilo lektorja povzetka v tujem jeziku) in SKLEP ŠTUDIJSKE KOMISIJE O ODOBRITVI TEME IN NASLOVA DIPLOMSKE NALOGE, ki so vam ga poslali iz referata, takrat, ko je študijska komisija potrdila naslov vaše diplomske naloge. Na pregled prinesite diplomsko nalogo v wordovi obliki, shranjeno na USB ključku in tudi tiskano verzijo naloge, lahko v črno-beli tehniki z obojestranskim tiskom. Po uspešnem oblikovno-tehničnem pregledu, dobite potrdilo (obrazec DIP-4), kar pomeni, da gre naloga lahko v vezavo.