|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  

Nahajate se tukaj

  POPRI- tekmovanje za naj podjetniško idejo

  Pozdravljeni,
  Ali se v 14 dneh lahko naučimo igrati kitaro? Gremo na Luno? Naredimo nov startup? Morda. Nismo ravno prepričani. V kar pa smo prepričani je to, da lahko mladi po celi Sloveniji v 14 dneh napišejo in oddajo prijavo na vseslovensko tekmovanje POPRI za najboljšo podjetniško idejo in se potegujejo za nagradni sklad za zmagovalce, ki je vreden 5000 EUR!

  POPRI je tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo, ki poteka po celi Sloveniji, v 3 kategorijah:
  -          Osnovnošolci (7., 8. In 9. Razred)
  -          Srednješolci
  -          Študentje in mladi do 29. leta, ki še nimajo svojega podjetja
   
  Kako se prijaviti?
  Mladi se lahko prijavijo s svojimi odličnimi idejami do 15. marca 2016, elektronsko (popri@primorski-tp.si / Mikrobiz) ali po pošti (Primorski tehnološki park, Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici).
   
  Kaj naj vsebuje prijava?
  Svojo idejo obrazložijo skozi preprosto predlogo, ki jo najdejo na: http://popri.si/#prijava (Word predloga poslovnega modela) ali uporabijo spletno platformo Mikorbiz (http://www.mikrobiz.net/), v kateri lahko vsi člani ekipe in mentor/ji hkrati urejajo poslovni model. V obeh primerih so na voljo »plonk« nasveti, ki pomagajo pri reševanju. Priporočamo, da poleg besedila, oddajo tudi slikovno ali kakšno drugo gradivo (brošure, fotografije preprostega prototipa, skice ipd). Za dodatno pomoč, smo na voljo na: popri@primorski-tp.si
   
  Kakšne ideje so zmagale lani?
  Vabimo vas k ogledu utrinkov iz lanskega leta:
  -          Osnovnošolci: https://www.youtube.com/watch?v=zmPoGX8g6wY
  -          Srednješolci: https://www.youtube.com/watch?v=Fla5yjfJgsw
  -          Študenti: https://www.youtube.com/watch?v=XDrz_hXVIro
   
  Pridružite se!
  Za vključitev v POPRI skupnost, zadostuje, da nam sporočite, da boste svoje učence oziroma študente obveščali o tekmovanju. V zameno bomo ime vaše institucije vključili na spletno stran POPRI in vam po pošti poslali plakate ter zloženke. Veseli bomo tudi kakšnega foto-utrinka s POPRI promocijskim materialom, ki ga na vašo željo vključimo na POPRI Facebook stran (https://www.facebook.com/popripopri/).