Nahajate se tukaj
GT
Dokumenti, vezani na praktično izobraževanje študijskega programa GOSTINSTVO IN TURIZEM.
Redni študij I.letnik
- model seminarske naloge 20222023.pdf
- model seminarske naloge 20222023.docx
- porodelunovo.doc
- porodelunovo.pdf
- predstavitev seminarske naloge.pdf
- PROŠNJA ZA PRIZNANJE IN UVELJAVLJANJE ZNANJ IN SPRETNOSTI.pdf
- PROŠNJA ZA PRIZNANJE IN UVELJAVLJANJE ZNANJ IN SPRETNOSTI.doc
- Oprav. prakse doma.pdf
- Oprav. prakse doma.doc
- najava praktičnega izobraževanja.pdf
- najava praktičnega izobraževanja.doc
- ocena prakse od delodajalca.pdf
- seznam učnih mest - GT-2022.pdf
- NAVODILA ZA PRAKSO 20222023 GT 1. letnik.pdf
Redni študij II.letnik
- porodelunovo.doc
- porodelunovo.pdf
- PROŠNJA ZA PRIZNANJE IN UVELJAVLJANJE ZNANJ IN SPRETNOSTI.pdf
- PROŠNJA ZA PRIZNANJE IN UVELJAVLJANJE ZNANJ IN SPRETNOSTI.doc
- Oprav. prakse doma.pdf
- Oprav. prakse doma.doc
- najava praktičnega izobraževanja.pdf
- najava praktičnega izobraževanja.doc
- ocena prakse od delodajalca.pdf
- seznam učnih mest - GT-2022.pdf
- NAVODILA ZA PRAKSO šol.l. 20212022 GT 2 letnik.pdf
Izredni študij I in II letnik
- model seminarske naloge 20222023.docx
- model seminarske naloge 20222023.pdf
- predstavitev seminarske naloge.pdf
- PROŠNJA ZA PRIZNANJE IN UVELJAVLJANJE ZNANJ IN SPRETNOSTI.pdf
- PROŠNJA ZA PRIZNANJE IN UVELJAVLJANJE ZNANJ IN SPRETNOSTI.doc
- Oprav. prakse doma.pdf
- Oprav. prakse doma.doc
- porodelunovo.doc
- porodelunovo.pdf
- najava praktičnega izobraževanja.pdf
- najava praktičnega izobraževanja.doc
- NAVODILA ZA PRAKSO 20222023 GT 1. letnik.pdf
- NAVODILA ZA PRAKSO šol.l. 20212022 GT 2 letnik.pdf
- seznam učnih mest - GT-2022.pdf
- ocena prakse od delodajalca.pdf
Kulinarični dogodek, Hiša kulinarike in turizma, 2014
Foto: Anica Oblak Janko