Nahajate se tukaj
PRAKTIČNO IZOBRAŽEVANJE
PRAKTIČNO IZOBRAŽEVANJE
Za organizacijo praktičnega izobraževanja višja strokovna šola zaposluje organizatorje praktičnega izobraževanja, ki študentom pomagajo organizirati prakso in bdijo nad njenim izvajanjem in oddajo vse potrebne dokumentacije za prijavo na izpitni rok.
Za program gostinstvo in turizem: dr. Sebastjan Repnik
Za program naravovarstvo: Ana Marjanović
Za program upravljanje podeželja in krajine: Ana Marjanović
Sodelovanje pri delu na šolskem posestvu (MIC-u) :
- urejanje okolice (vrt medovitih rastlin, košnja z kosilnico na nitko, 5 oseb)
- sadovnjak (škropljenje sadovnjaka,košnja z kolsilnico na nitko, do 4 osebe)
- vrtnarstvo Srebrniče (pobiranje in oskrba zelenjave, prodaja 8 oseb)
- vinograd (dela v vinogradu, tekoča oskrba, 6 oseb)
- delo s stroji ( košnja spravilo otave, 5 oseb)
- Sirarna (pomoč pri izdelavi jogurta, 3 osebe)
Študenti prihajajo na praktično izobraževanje v primerni obleki in obutvi!
Študenti gostinstva in turizma imajo dve delovni obleki, za strežbo in za kuharstvo.
Soldelovanje pri delu v Hiši kulinarike, Glavni trg, Novo mesto
KODEKS OBNAŠANJA NA GRMu NM - SPLOŠEN.pdf