|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  
MUNERA 3


 

Prijava
KONTAKTNE INFORMACIJE

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Grm Novo mesto - 
center biotehnike in turizma  
Sevno 13
8000 Novo mesto
Tel: 07 39 34 734
Fax: 07 39 34 710
e-mail: referat-grm@guest.arnes.si

URADNE URE REFERATA:
vsak delovnik od 9:00 do 10:30

VIZITKA

Nahajate se tukaj

  VABILO NA INFORMATIVNI DAN

  Višja strokovna šola Grm Novo mesto tudi v prihajajočem študijskem letu 2019/2020 na stežaj odpira vrata in Vas vabi k študiju v naše - v prihodnost - usmerjene študijske programe. 

  Vsi naši programi so javno veljavni, v okviru Evropskega okvirja kvalifikacij uvrščeni na raven 5. (v okviru slovenskega pa na raven 6.) in obsegajo 2 študijski leti oz. 120 ECTS točk.

  Študij je brezplačen za študente, vpisane v redni študij, v prihajajočem letu pa tudi za študente, ki se bodo odločili za izredni študij in imajo status zaposlene osebe.

  Naše delo odlikujejo kakovost v vseh procesih dela, velika skrb za strokovni razvoj predavateljev, strokovnega osebja ter šolske infrastrukture. Analize zadovoljstva naših udeležencev izobraževanja kažejo, da smo še posebej uspešni v odnosih z našimi deležniki.
  Naše redno delo bogatijo tudi številni strokovni dogodki, ki jih izvajamo v okviru Kariernega centra VSŠ GRM NM, kakor tudi v okviru Akademije znanja VSŠ GRM NM.
  Poleg bogatega izobraževalnega procesa pa odpiramo številne nove razvojno - raziskovalne projekte na vseh področjih našega izobraževanja.
  Vabljeni, da nas obiščete in nas pobližje spoznate!